Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skype korvaa ulkomaanpuheluita nopeaa tahtia

3
Manu Pitkänen

Skype korvaa ulkomaanpuheluita nopeaa tahtia
Skype on kasvanut nopeasti vaihtoehdoksi puhelinverkon kautta tehdyille ulkomaanpuheluille. Tutkimusyhtiö TeleGeographyn mukaan Skype välitti viime vuonna 214 miljardin minuutin edestä ulkomaanpuheluita. Kasvua toissavuoteen on 36 prosenttia.

TeleGeography mittaa vain ulkomaanpuheluita, eli esimerkiksi Yhdysvalloista Yhdysvaltoihin soitetut puhelut eivät näy mittauksissa. Skypen nopeasti kasvava suosio on helppo ymmärtää, sillä verkkoyhteyden kautta välitetyt puhelut voivat olla hurjasti edullisempia kuin mitä ne ovat perinteisen puhelinverkon kautta. Skype ei laskuta puheluista mitään, joten ainoa syntyvä kustannus tulee verkkoyhteydestä.

Puhelinverkkojen kautta soitetut ulkomaanpuhelut ovat myös kasvussa, mutta Skype kasvaa sitä 50 prosenttia nopeammin. Perinteisiä ulkomaanpuheluita soitettiin viime vuonna 547 miljardin minuutin edestä.Skypen nykyinen omistaja on Microsoft.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

tataka
tataka

1

Operaattorien on turha väittää että 1 min skypepuhelu=1 min ulkomaanpuhelun hinnan menetys koska suurinosa ei tapahtuisi jos se maksaisi 0,2-20 dollaria minuutissa.

Vastaa
Taeco
Taeco

2

Onko tämä siis puhelimesta puhelimeen skypellä? Koska minä ainakin usein pelejä pelatessani saatan useamman tunninkin ihan vain muuten vain jutella ulkomaalaisten kaverien kanssa samaa peliä pelatessamme.

Juttelisinko ihan muuten vain monta tuntia edes kotimaan puheluiden hinnoilla? En todellakaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja