LG tuo kaarevan Flex-puhelimen Eurooppaan ensi kuussa

1
Matti Robinson

LG tuo kaarevan Flex-puhelimen Eurooppaan ensi kuussa
LG on kertonut tänään, että se tuo kaarevalla näytöllä varustetun G Flex -mallin kauppoihin Euroopassa ensi kuusta alkaen. Markkinoihin lukeutuu muun muassa Iso-Britannia, Saksa, Ranska Italia ja Ruotsi. Myös Suomi on erittäin todennäköisesti mukana.

Kasvojen kaaria mukaileva G Flex saapuu yli 20 Euroopan maahan, ja vaikka LG ei yksittelekään jokaista tai mainitse Suomea, tullee se todennäköisesti myös Suomeen ensi kuussa. LG järjestää Suomessa lehdistölle tilaisuuden helmikuun alkupuolella, jossa lanseerauksesta kerrotaan tarkemmin.

Snapdragon 800 -järjestelmäpiirillä ja 13 megapikselin kameralla varustettu Android-laite julkistettiin lokakuun lopulla. LG G Flex on peräti kuuden tuuman kosketusnäytöllä varustettu puhletti, jonka merkittävimmät ominaisuudet ovat kaareva ja kasvojen muotoiluja mukaileva näyttö sekä itsestään naarmuja korjaava takakuori. Laite on varustettu tietysti myös muutenkin markkinoiden huipputekniikalla. Hintaa laitteella saattaa olla lähemmäs tuhatta kuin 500 euroa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

1

"LG G Flex on peräti kuuden tuuman kosketusnäytöllä varustettu puhletti, jonka merkittävimmät ominaisuudet ovat kaareva ja kasvojen muotoiluja mukaileva näyttö..."

Kasvot eivät taida hirveästi muotoilla mitään, eli oliko tarkoitus sanoa "kasvojen muotoa mukaileva näyttö"? ;-)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.