Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Sailfish OS asentuu Googlen Nexus 4 -puhelimeen

3
Manu Pitkänen

Videolla: Sailfish OS asentuu Googlen Nexus 4 -puhelimeen
Jolla on toistaiseksi ainoa puhelinmalli, johon on asennettu tehtaalla valmiiksi Sailfish OS -käyttöjärjestelmä. Aktiivisen yhteisön ansiosta käyttöjärjestelmä voidaan portata muillekin laitteille.

Liettualaistaustainen kehittäjä Simonas Leleiva on julkaissut YouTubessa videon, jossa hän esittelee Sailfish OS:n asentamista Googlen/LG:n Nexus 4 -älypuhelimelle. Porttaus ei ilmeisesti ole vielä julkaisuvalmis, mutta Nexus 4:n omistavia Jollan/Sailfishin faneja varmasti ilahduttaa tieto, että joku päivä hekin voivat asentaa Sailfishin omaan puhelimeen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Jooo (vahvistamaton)

1

Kukakohan oikeasti haluaa tollasta keskeneräistä p*skaa Nexus 4:ään? Nexukseen on saatavilla hyvin sulavasti ja kaikki toiminnot sisältävä KitKat 4.4.2. No jokaisella oma makunsa, joku haluaa KitKattia jotkut keskeneräistä p*skaa.

Vastaa
Kake41
Kake41

2

Taas näitä anonyymitrolleja...
Mutta juu, tämähän oli ideana Sailfishissa, että sen saa portattua muihin laitteisiin, eikä ole vaikea homma jos vain osaa.

Vastaa
Jeva
Jeva

3

Kovin odottelen että HTC Oneen tulisi tuo sailfish. Tykkään tosin 5.5 Sensestä ihan siunattomasti, mutta tuo sailfish kiinnostaa kovasti kokeilla käytössä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja