Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung lähettänyt kutsuja MWC:ssä järjestettävään Tizen-julkaisuun

1
Matti Vähäkainu

Samsung lähettänyt kutsuja MWC:ssä järjestettävään Tizen-julkaisuun
Tizen se ei tunnu kuolevan millään. Samsung on taas järjestämässä MWC:n yhteydessä tapahtumaa, jossa se kertoo uusista Tizen-laitteista. Nähtäväksi jää olisiko jotain puhelinta tarjolla. Toistaiseksi ainoa laite mitä Samsung on vahvistanut esittelevänsä on uusi Galaxy NX -kameran variantti.

Samsung järjestää kutsutilaisuuden Barcelonassa päivää ennen Mobile World Congressin alkua, joka on totutusti usealle yritykselle kiireinen julkistuspäivä. Paikalla on useita japanilaisoperaattoreita, mutta suurinta niistä ei todennäköisesti paikalla nähdä. Kuten kerroimme viikko sitten, NTT Docomo hyllytti Tizen-suunnitelmansa.

Valitettavasti tiedot ovat laitteiden osalta hyvin vähäisiä, joten voi vain arvata mitä Arts Hotelissa tapahtuu. Tizen-puhelimet ovat myöhästyneet aina vain uudestaan, joten olisi jo aika saada jotain konkreettista esiteltyä, mikäli Tizenille haluaa minkäänlaista tulevaisuutta. Voi toki olla, että Samsung tyyty tarkkailemaan tilannetta ja tekee ainoastaan uuden katsauksen Tizenin kehitykseen, julkistaen muutaman ei-niin-tärkeän laitteen.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
KiviMarko (vahvistamaton)

1

Lähteekö puhelinvertailun toimutus paikan päälle Samsungin maksaessa kulut, kuten aikaisempina vuosina?

Vieläkö on Samsungin piikki auki?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja