Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung ja Google yhdistivät voimansa: Valmiina puolustamaan Androidia uudella patenttisopimuksella

2
Manu Pitkänen

Samsung ja Google yhdistivät voimansa: Valmiina puolustamaan Androidia uudella patenttisopimuksella
Samsung ja Google ovat sopineet patenttiensa ristiinlisensioinnista. Sopimuksen kattavuudesta ei ole tarkkaa tietoa, mutta sen piiriin kuuluu muitakin kuin mobiilipatentteja.

Google ja Samsung eivät ole olleet oikeudessa toistensa kimpussa, joten sopimuksen tarkoitus ei ole sovittaa vanhoja riitoja, vaan pikemminkin voimistaa yhtiöiden välistä Android-liittoumaa. Yhtiöiden neuvotteleman sopimuksen piiriin kuuluu niin nykyiset patentit kuin seuraavan 10 vuoden aikana myönnettävät patentitkin. Samsung pääsee siis Googlen ostaman Motorolan patentteihin kiinni.

Lehdistötiedotteessa Google ja Samsung totesivat, että sopimus on osoitus siitä, että innovaation kannalta on parempi tehdä yhteistyötä kuin tapella. Tämä lienee piikki lienee ollut suunnattu Applelle, joka on ollut käräjillä Samsungin kanssa viime vuodet. Molemmat Android-yhtiöt ovat Applen johtaman Rockstar-konsortion viime syksyllä nostaman kanteen kohteena.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

@uutinen
Samsung pääsee siis Googlen ostaman Motorolan patentteihin kiinni.


Mitä aijemmille sopimuksille on tapahtunut ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.