Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

IDC: Hurja rajapyykki ylitettiin älypuhelimissa ensimmäistä kertaa

Matti Vähäkainu

IDC: Hurja rajapyykki ylitettiin älypuhelimissa ensimmäistä kertaa
Markkinatutkimusyhtiö IDC on kertonut lukuja viime vuoden puhelintoimituksista. Viime vuoden arvioiden mukaan älypuhelintoimitusten oli määrä ylittää miljardin rajapyykki ja näin myös kävi ensimmäistä kertaa historiassa.

IDC:n tutkimuksen mukaan matkapuhelinvalmistajat toimittivat yhteensä 1,0042 miljardia älypuhelinta, joka oli alle prosentin päässä IDC:n viime vuonna antamasta 1,0104 miljardista. Toimitukset kasvoivat edellisvuoteen nähden 38,4 prosenttia. Niin ikään ensimmäistä kertaa historiassa älypuhelinten osuus oli yli 50 prosenttia. Vuoden 2012 älypuhelinosuus 41.7% kasvoi liki 15 prosenttiyksiköllä 55,1 prosenttiin.

Samsung johti laitetoimituksia edelleen selvästi vaikka vuoden viimeisellä neljänneksellä se menetti hieman markkinaosuuttaan. Viiden kärkeen mahtuivat lisäksi Apple, Huawei, LG ja Lenovo. Samsung myi maailman kaikista puhelimista viime vuonna 31,3 prosenttia.

Kaiken kaikkiaan matkapuhelimia toimitettiin 1,8218 miljardia. Nokia piti edelleen paikkansa toisena vaikka toimitukset tippuivat neljänneksen. Nokia toimitti viime vuonna 251 miljoonaa matkapuhelinta. Apple myi viime vuonna ennätykselliset 153,4 miljoonaa iPhonea.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja