Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto: LG:n seuraava G Pro 2 -huippupuhletti

Matti Vähäkainu

Vuoto: LG:n seuraava G Pro 2 -huippupuhletti
LG vahvisti hiljattain, että se tuo uuden G Pro -mallin markkinoille ensi kuussa. Käytännössä tämä tarkoittaa LG G Pro 2 -älypuhelimen esittelyä viimeistään Mobile World Congress -messuilla. Nyt tulevasta puhelimesta on vuotanut jo kuvia verkkoon.

Ohessa olevasta kuvasta voi tunnistaa LG G2:sta tutut napit kameran vierestä. Uusi malli on yhtiön muita älypuhelimia suurempi kuuden tuuman kosketusnäytöllään. Sen ominaisuudet muistuttavat muuten esimerkiksi laitteen kovimman kilpailijan, Samsung Galaxy Note 3:n speksejä. Tarjolla on esimerkiksi 3 gigatavua RAM-muistia, Snapdragon 800 -suoritin, LTE-tuki ja 1080p-näyttö.

LG aikoo ensi kuussa julkaista Euroopassa kaarevalla näytöllä varustetun LG G Flex -mallinsa. Nähtäväksi jää joudutaanko molempia uutuusmalleja odottamaan aina 24. päivä alkavaan Mobile World Congressiin asti.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.