Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollan Sailfish sai ison Naamankajärvi-päivityksen

1
Sami Koivunen

Jollan Sailfish sai ison Naamankajärvi-päivityksen
Jolla-puhelimen käyttöjärjestelmänä toimiva Sailfish on päivittynyt versioon 1.0.3.8. Uusi päivitys mahdollistaa muun muassa selaimen, näppäimistön, eleiden ja ilmoitusten käytön vaakatasossa.

Koko lista Naamankajärveksi nimetyn päivityksen muutoksista löytyy täältä. Päivityksen tuomista muutoksista maininnan arvoisia ovat esimerkiksi käyttöliittymän kehitys, suorituskykyparannukset, kameralla otettujen videoiden äänenlaatuparannus, paikkatietotuki kalenteriin ja lukuisat Jollan omiin sovelluksiin liittyvät parannukset.

The Other Halfiin liittyneet virrankulutusongelmat on myös Naamankajärvi-päivityksessä korjattu ja puhelimen akunkestoa on siten saatu parannettua.

Jollan päivitys onnistuu asetuksista valitsemalla kohta "Laitteen tiedot" ja vetämällä alaspäin.

Jolla on ollut myös Puhelinvertailun testissä ja arvostelu puhelimesta on luvassa vielä tämän viikon aikana.Edit. Maininta akunkeston parantumisesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja