Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto: Samsungilta tulossa uusi Windows Phone

Matti Vähäkainu

Kuvavuoto: Samsungilta tulossa uusi Windows Phone
Samsung on panostanut pääasiassa Android-malleihinsa viimeiset pari vuotta. Microsoftin älypuhelinalusta ei ole näyttänyt kiinnostavan Samsungia juurikaan, ja on näyttänyt, että enemmän kiinnostusta sillä on esimerkiksi Tizeniä kohtaan.

Matkapuhelinvuodoista tuttu @evleaks on julkaissut kuitenkin Twitterissä kuvan, jossa on väitetysti Samsungin ensimmäinen Windows Phone 8.1 -puhelin. Tänä keväänä saapuvan WP-päivityksen jälkeen (tai kanssa) julkaistava laite kantaa mallinimeä SM-W750V ja tunnetaan koodinimellä Huron.

Kuvassa oleva Huron-malli saapuu amerikkalaisoperaattori Verizonille, mutta tietoa vanhalle mantereelle saapumisesta ei ole. Galaxy S4:ää kovasti muistuttava laite saapuu todennäköisesti Nokian tulevaa Icon-mallia muistuttavilla spekseillä, mutta jäädään odottamaan virallista sanaa Samsungilta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja