Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jenkkioperaattorin verkkosivut toivat julkistamattoman Lumian jälleen esiin

1
Matti Vähäkainu

Jenkkioperaattorin verkkosivut toivat julkistamattoman Lumian jälleen esiin
Yhdysvaltojen suurin mobiilioperaattori Verizon listasi jälleen Lumia Icon -koodinimellä tunnetun puhelimen sivustollaan -- ja poisti sen hieman myöhemmin. Loppuliselta nimeltään Lumia 929 saapunee Verizonilla myyntiin piakkoin.

Lumia 929 on aiemmin vuotanut muun muassa Verizonin sivuston ja YouTube-videon kautta. Kyseessä on käytännössä pienempikokoinen Lumia 1520 ja siten kilpailee Galaxy S4:n kokoluokassa.

Laite on varustettu viiden tuuman Full HD -näytöllä, 2 gigatavulla RAM-muistia, 32 gigatavulla tallennustilaa sekä Lumia 1520:sta tutulla 20 megapikselin PureView-kameralla. Lumia 929 tukee myös langatonta latausta ja sen rakenne muistuttaa huhujen mukaan Lumia 925:n alumiinireunaista rakennetta.Puhelinta on toistaiseksi nähty ainoastaan Verizonin logolla varustettuna, joten esimerkiksi Suomen julkistuksesta ei ole mitään takeita. Vastaavanlainen julkaisu oli viime vuonna Lumia 928.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja