Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n seuraava huippumalli tuo OIS:n ja 4K-videokuvauksen

Matti Vähäkainu

LG:n seuraava huippumalli tuo OIS:n ja 4K-videokuvauksen
LG on paljastanut lisää tietoja noin viikko sitten vuotaneesta LG G Pro 2:sta. Huippuspekseillä varustetun puhletin kerrotaan nyt tuovan huippuominaisuuksia myös kameran osalta.

Jo viime viikolla oli tiedossa, että LG:n uutuus saapuu 13 megapikselin kameralla, mutta tarkemmin kameran kyvyistä ei tiedetty. Nyt LG paljastaa, että mukana on korealaiskilpailija Samsungin Note 3:sta tuttu 4K-videokuvaus. LG pistää vielä kilpaveljeään paremmaksi, sillä on istuttanut LG G2 -mallistakin löytyneen optisen kuvanvakauksen puhelimeensa.

Muutenkin ohjelmistollisesti kameraan on panostettu. LG:n mukaan kamera pystyy ottamaan myös hidastettua kuvaa sekä nopeaa sarjakuvausta – kaksi ominaisuutta, jotka löytyvät iPhone 5s:stä.

Etukamerassa pikseleitä on 2,1 miljoonaa. LG G Pro 2:sta löytyy kuuden tuuman 1080p-kosketusnäyttö, LTE-tuki, 3 gigatavua RAM-muistia, Snapdragon 800 -suoritin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.