Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n seuraava huippumalli tuo OIS:n ja 4K-videokuvauksen

Matti Vähäkainu

LG:n seuraava huippumalli tuo OIS:n ja 4K-videokuvauksen
LG on paljastanut lisää tietoja noin viikko sitten vuotaneesta LG G Pro 2:sta. Huippuspekseillä varustetun puhletin kerrotaan nyt tuovan huippuominaisuuksia myös kameran osalta.

Jo viime viikolla oli tiedossa, että LG:n uutuus saapuu 13 megapikselin kameralla, mutta tarkemmin kameran kyvyistä ei tiedetty. Nyt LG paljastaa, että mukana on korealaiskilpailija Samsungin Note 3:sta tuttu 4K-videokuvaus. LG pistää vielä kilpaveljeään paremmaksi, sillä on istuttanut LG G2 -mallistakin löytyneen optisen kuvanvakauksen puhelimeensa.
Muutenkin ohjelmistollisesti kameraan on panostettu. LG:n mukaan kamera pystyy ottamaan myös hidastettua kuvaa sekä nopeaa sarjakuvausta – kaksi ominaisuutta, jotka löytyvät iPhone 5s:stä.

Etukamerassa pikseleitä on 2,1 miljoonaa. LG G Pro 2:sta löytyy kuuden tuuman 1080p-kosketusnäyttö, LTE-tuki, 3 gigatavua RAM-muistia, Snapdragon 800 -suoritin.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja