Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple jatkaa Imaginationin grafiikka-arkkitehtuurin lisensointia

Manu Pitkänen

Apple jatkaa Imaginationin grafiikka-arkkitehtuurin lisensointia
Imagination Technologies on neuvotellut Applen kanssa jatkoa yhtiöiden väliselle lisensointisopimukselle, minkä myötä Apple voi jatkossakin käyttää PowerVR-grafiikkateknologiaa iOS-laitteissaan.

Yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä iPhonen alkuajoista lähtien ja uuden monivuotisen sopimuksen myötä se tulee myös jatkumaan. Apple omistaa brittiläisestä Imagination Technologiesista noin kymmenen prosentin osuuden, joten mikään jymy-yllätys jatkosopimus ei ole. Sopimuksen arvoa ei paljastettu julkisuuteen.

Imagination Technologies esitteli vuoden alussa uuden sukupolven PowerVR Series6XT -arkkitehtuurin, jonka luvataan parantavan suorituskykyä puolella iPhone 5s:n A7:ssä käytettävään grafiikka-arkkitehtuuriin verrattuna. Suorituskyvyn lisäksi energiankulutuksen luvataan kehittyvän parempaan suuntaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.