Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft mainostaa: Anna vanha iPhone tai Galaxy, saat ilmaiseksi Lumian

4
Matti Vähäkainu

Microsoft mainostaa: Anna vanha iPhone tai Galaxy, saat ilmaiseksi Lumian
Microsoft on pistänyt uuden vaihteen päälle markkinoinnissaan. Sen mainoskampanjat ovat toistaneet viimeaikoina samaa virttä: anna pois kilpailijan vanha laite, saat hyvitystä Microsoftin tuotteesta. Nyt tarjolla on ilmaisia Lumia-puhelimia.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla, että Microsoftin kampanja antaa jopa 250 dollaria hyvitystä vanhasta tabletista tai älypuhelimesta. Nyt Microsoft on tuonut tarjouksen muun muassa iPhone 4:n omistajille.

Yhdysvalloissa kivijalkakauppaan voi kampanjan aikana tuoda iPhone 4, iPhone 4s tai Samsung Galaxy S2 -älypuhelimen ja vaihdoksi saa ilmaisen – joskin liittymään sidotun – Lumia 1020 tai Lumia 1520 -älypuhelimen. Käytännössä alennus on siis noin 200 dollarin luokkaa.Luonnollisesti tuodut puhelimet pitävät olla toimivassa kunnossa ja mukana pitää olla kaikki pakkaukseen kuuluvat laitteet. Uusi Lumia sidotaan AT&T:n liittymään, jonka hinnat voivat olla esimerkiksi suomalaisliittymiä selvästi korkeammat. Kampanja ei koske verkkokauppaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

jonppaa
jonppaa

1

Hmm... Jään vielä odottamaan Microsoftin seuraavaa liikettä eli "Tulkaa hakemaan laitteemme pois, me maksamme siitä teille!" :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

Lainaus:

saat ilmaiseksi Lumian
...


Otsikkossa asiavirhe, ei saa ilmaiseksi, uutisen loppupuolella sentäs jotain paljastuu.

Lainaus:


Käytännössä alennus on siis noin 200 dollarin luokkaa.


Ja maksullinen soppari taisi olla 24kk

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.