Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google ostaa palan Lenovoa Motorola-kaupan yhteydessä (PÄIVITETTY)

Matti Vähäkainu

Google ostaa palan Lenovoa Motorola-kaupan yhteydessä (PÄIVITETTY)
Google vahvisti noin viikko sitten myyvänsä Motorolan matkapuhelinliiketoiminnan Lenovolle. Kaikessa hiljaisuudessa Google on kuitenkin samalla sijoittanut Lenovoon satoja miljoonia.

Reuters kertoo Hong Kongin pörssin tiedoista, että kun Motorola kauppa valmistuu, siirtyy liki kuusi prosenttia Lenovosta Googlen omistukseen. Google osti 750 miljoonalla dollarilla yli 600 miljoonaa Lenovon osaketta. Tarkalleen 5,94 prosenttia Lenovosta maksoi noin neljänneksen Motorolan kauppasummasta, joka oli 2,91 miljardia dollaria.

Kenties Google haluaa näin varmistaa Lenovon lojaalisuuden Androidille myös jatkossa. On jopa mahdollista, että Google hakee Nexus-yhteistyötä tätä kautta. Huhut ovat kuitenkin kertoneet, että Nexus-sarja lopetettaisiin nykyisenlaisena.

Päivitys: On selvinnyt, ettei Google ole ostanutkaan osaa Lenovosta. Hakukonejätti ei omista, eikä tule kaupan myötäkään omistamaan yhtään Lenovon osaketta. Kyse oli Hong Kongin pörssin kirjaamien merkintöjen virheellisestä tulkitsemisesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.