>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supersuositun lintupelin tekijän hermot menivät - huomisen jälkeen peliä ei enää voi ladata

2
Petteri Pyyny

Supersuositun lintupelin tekijän hermot menivät - huomisen jälkeen peliä ei enää voi ladata
Supersuosiota nauttivan, monien mielestä maailman ärsyttävimmän pelin, Flappy Birdin vietnamilainen tekijä Dong Nguyen on yllättänyt mobiilipelimaailman ja ilmoittanut poistavansa pelin ladattavista sunnuntaina 9.2.

Peli on tuonut tekijälleen mainostuloina arvioiden mukaan 37'000 euroa vuorokaudessa ja päätös pelin poistamisesta onkin varsin erikoinen. Tekijä vakuuttaa, että kyse ei ole todennäköisimmistä vaihtoehdoista: hän kertoo että mikään toinen yhtiö ei ole ostanut pelin oikeuksia eikä hän myöskään ole minkäänlaisessa oikeudellisessa pulassa pelin suhteen.Ilmeisesti hän vain kyllästyi peliin ja päätti että muunkaan maailman ei tarvitse enää kärsiä näytön naputtelusta linnun ohjailun keinona. Tokihan pelin katoaminen tulee olemaan lottovoitto miljoonille suosittujen pelien kopioita tehtaileville tahoille.

Alla tiivistelmä tekijän twiittauksista aiheesta:
Eli vielä on tovi aikaa suunnata joko App Storeen tai Play Storeen lataamaan peli omalle mobiililaitteelle ennen sen katoamista jakelusta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kaaro
Kaaro

1

Oma veikkaus on, että akti on vain huomionhakuisuutta.. Saattaa poistaa, mutta parin päivän päästä peli jälleen ladattavissa!

Vastaa
rnoynet
rnoynet

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Kaaro:

Oma veikkaus on, että akti on vain huomionhakuisuutta.. Saattaa poistaa, mutta parin päivän päästä peli jälleen ladattavissa!

Minkähän takia hermot meni. Liikaa rahaa? Aika huono syy! Joten syy on se että..hmmm

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.