Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Gear 2 edullisempi kuin yhtiön ensimmäinen kello?

1
Matti Vähäkainu

Galaxy Gear 2 edullisempi kuin yhtiön ensimmäinen kello?
Samsung on huomannut, ettei älypuhelimen lisälaitteeksi tarkoitettu älykello myy noin 300 euron hinnalla. Zdnet Korea kertoo, että Samsung on laskemassa hintaa toisen sukupolven laitteelle.

Kuten totesimme Galaxy Note 3:a ja Galaxy Gearia testatessa, niin korkea hinta ei ole ollut ainoa ongelma Samsungin älykellossa. Uusi sukupolvi tulee tosin varmasti parantamaan käyttökokemusta ja lisäämään toiminnallisuuksia, joten näin ollen ainoa kysymysmerkki on hinta.

Laitteen hintaa on tiputettu mm. Intiassa, mutta joiltakin osin myyntihinnan on määritellyt laitetta myynyt operaattori tai muu jälleenmyyjä. Suomessa Gearia myydään edelleen 300 euron hintaan.

Galaxy Gear 2 esitellään todennäköisesti loppukuusta Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa. Painetaanko hinta jo alle 200 euron?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja