Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony ilmoitti kahdesta lehdistötilaisuudesta: joko huhuttu Xperia Z2 tulee julki?

Juha Tuppi

Sony ilmoitti kahdesta lehdistötilaisuudesta: joko huhuttu Xperia Z2 tulee julki?
Sony on ilmoittanut kahdesta lehdistötilaisuudesta, joista ensimmäinen pidetään Barcelonan mobiilikonferenssin yhteydessä ja toinen Indonesiassa Jakartassa maaliskuun alussa.

Xperia Blog raportoi eilen Sonyn lähettäneen kutsuja Barcelonassa 24. helmikuuta pidettävään lehdistötilaisuuteen. Tilaisuuden aiheesta ei ole varmaa tietoa, mutta Sony julkaisi viime vuoden mobiilikonferenssin yhteydessä Xperia Tablet Z -tabletin, jolle on myös huhuttu seuraajaa tämän vuoden aikana. Toisaalta taas Sonyn tulevasta Xperia Z2 -nimellä tunnetusta lippulaivaälypuhelimesta on vuotanut tietoja viime aikoina, joten sen virallista julkaisua on myös lupa odotella pian.
Xperia Blog uutisoi myös Sonyn tulevasta tilaisuudesta Jakartassa 5. maaliskuuta, jonka kutsussa on kuvattu kaksi miestä hyppäämässä veteen. Kutsun kuva-aiheen perusteella tilaisuus voi mahdollisesti liittyä jonkin uuden vedenpitävän laitteen julkaisuun, tai sitten kyseessä voi olla vain Sonyn Xperia Z1 Compact -älypuhelimen alueellinen julkaisu.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja