Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ranskalaissivuston kuvat vahvistavat Galaxy S5:n uuden käyttöliittymän?

1
Matti Vähäkainu

Ranskalaissivuston kuvat vahvistavat Galaxy S5:n uuden käyttöliittymän?
Samsungin kutsu Mobile World Congress -messuilla järjestettävään lehdistötilaisuuteen toi kenties ensimakua uuden huippumallin käyttöliittymästä. Nyt ranskalainen Nowhereelse.fr on julkaissut vuotokuvia, jotka näyttävät vahvistavan uudet ikonit.

Samsungin kuvassa pyöreät ja yksitasoiset ikonit kuvastavat tilaisuudessa julkaistavan laitteen loistavia puolia. Niin ominaisuudet kuin tapahtuman nimi Unpacked5 oli nostettu Galaxy S5:n kunniaksi viidenteen potenssiin. Vuotokuvissa esiintyy kutsusta tutut Outdoor- ja Curiosity-ikonit.

Muun muassa Applen ja Microsoftin tavoin Samsung on siirtymässä yksitasoisiin ja yksinkertaisiin ikoneihin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.