Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S4 ja S4 mini saavat uuden ilmeen

1
Valtteri Ahonen

Samsung Galaxy S4 ja S4 mini saavat uuden ilmeen
Samsung on julkaissut uudistetut Galaxy S4 Black edition ja Galaxy S4 mini Black edition -laitteet keinonahkakuorella.

Laitteiden takakansissa on nahkamainen rakenne ja väritykseltään ne ovat kokonaan mustia, kuten nimikin paljastaa. Samsungia on usein kritisoitu muotoilun tylsyydestä, joten ehkäpä nämä mallit ovat jossain määrin vastaus tähän kritiikkiin. Nahkamaiset materiaalit älypuhelimissa ovat toistaiseksi melko harvinainen näky.

Galaxy S4 ja Galaxy S4 mini Black edition tulevat myyntiin maaliskuun aikana ja niiden suositushinnat ovat 629 € ja 379 €.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

On muuten tyylikkään näköiset luurit. Itse tuota Miniä pohdiskelin, mutta lopulta päädyin reilusti halvempaan Moto G:hen. Vaikka tyylikäs onkin, tuskin olisi keinonahkainen Minikään saanut vaihtamaan valintaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja