Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

T&T: Uutta Jollaa ei tule vielä tänä vuonna

3
Manu Pitkänen

T&T: Uutta Jollaa ei tule vielä tänä vuonna
Viime vuoden lopulla myyntiin tulleelle suomalaiselle Jolla-älypuhelimelle on jo kehitteillä seuraaja, mutta se ei tule näillä näkymin markkinoille tämän vuoden aikana, vaan julkaisua joudutaan odottamaan vuoden 2015 puolelle. Asiasta uutisoi Jollan toimitusjohtajaa, Tomi Pienimäkeä, haastatellut Tekniikka&Talous.

Pienimäen mukaan Jolla osallistuu tämän vuoden MWC-mobiilimessuille selvästi isommin rahkein kuin viime vuonna, jolloin heidän käytettävissä oli vain pieni neuvotteluhuone. Nyt heillä on käytettävissä sadan neliön osasto ykköshallista. Messuilla aiotaan kertoa lisää tietoa Jolla-puhelimelle suunnitelluista uusista ohjelmisto-ominaisuuksista ja Other Halfistä, jonka kehitystyökalut ovat jo tulleet jakoon.
T&T:n mukaan Jolla on saanut Suomessa toimitettua ennakkoon tilatut puhelimet, joita kertyi joitain kymmeniä tuhansia. Seuraavaksi suunnitelmissa on laajentuminen Portugalin älypuhelinmarkkinoille ja jossakin vaiheessa Kiinaan, jota varten on jouduttu tekemään odotettua enemmän töitä. Yhtiön tavoitteena on myydä tämän vuoden aikana satoja tuhansia puhelimia.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

delic
delic

1

Mahtaako tulla koskaan? Jos ei tosiaan tule koko vuotena laitetta markkinoille niin millä ihmeellä meinaavat kilpailla asiakkaista? Nytkin jolla luuri on osoittautunut odotetun kaltaiseksi flopiksi. Liekö juuri kukaan muistaa edes ensivuonna mitään jollaa.

Olen alusta asti ihmetellyt koko jolla projektin järkevyyttä kun tietää miten älyttömän kova kilpailu älyluurimarkkinoilla nykyään on. Ei sinne voi vaan lähteä vähän kokeilemaan kuten jolla tuntuu tehneen.

Tommonen purkkavirityshän tuo koko jolla on android sovelluskauppoineen ja kaikkine bugeineen ja puutteineen.

Vastaa
delic
delic

2

Ihan vaan pienenä esimerkkinä nykyisestä meneillä olevasta trendistä.

Tänäpäivänä tullut uutinen.
"Tyly luku: Applelle ja Samsungille 120% kännykkävoitoista"

Ei siinä muille paljo kätee jää.

Vastaa
jartar
jartar

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti delic:

Mahtaako tulla koskaan? Jos ei tosiaan tule koko vuotena laitetta markkinoille niin millä ihmeellä meinaavat kilpailla asiakkaista? Nytkin jolla luuri on osoittautunut odotetun kaltaiseksi flopiksi. Liekö juuri kukaan muistaa edes ensivuonna mitään jollaa.

Olen alusta asti ihmetellyt koko jolla projektin järkevyyttä kun tietää miten älyttömän kova kilpailu älyluurimarkkinoilla nykyään on. Ei sinne voi vaan lähteä vähän kokeilemaan kuten jolla tuntuu tehneen.

Tommonen purkkavirityshän tuo koko jolla on android sovelluskauppoineen ja kaikkine bugeineen ja puutteineen.


Samoilla linjoilla. Tottakai sitä toivoisi että suomalaiset menestyisi, mutta ihan toivotonta tuo on ollut alusta asti. Omalla käyttiksellä valmiita ekosysteemejä ja suunnattomia suunnittelu ja mainos budjetteja vastaan. Kyllä siinä pitäisi olla jotain muutakin kuin "other half".

"Virittelijöihin" ja kehittäjiin on turha laittaa edes pientä toivoa kun olemassa on jo Android. Pieni joukko tuurilla saadaan kiinnostumaan muutamaksi vuodeksi Jollasta, mutta ei sillä palkkoja makseta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja