Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä ihmettä? Japanilaisfani jonottaa jo iPhone 6:tta – iPhone-asussa

3
Matti Vähäkainu

Mitä ihmettä? Japanilaisfani jonottaa jo iPhone 6:tta – iPhone-asussa
Applen tuotteet ovat tunnetusti osanneet kerätä jonoja liikkeiden ulkopuolelle. Jos maailmassa on yksi jonotettu tuote, niin se on taatusti iPhone. Joka kerta kun puhelin julkaistaan ovat jonot jo valmiiksi Applen myyntipisteissä pystyssä. Mutta voiko todella olla, että tälä kertaa ensimmäiset ovat jonossa jo kuukausitolkulla etuajassa?

The Register kertoo japanilaisfanista, joka jonottaa jo seuraavaa iPhonea, vaikka laite on vasta kovasti huhuasteella. Tokiolaisblogaaja Yoppy on aloittanut iPhone 6:n jonottamisen, vaikka uutta puhelinta odotetaan julkistettavaksi vasta syksyllä.

Herran päällä oleva iPhone-kostyymi voi kuitenkin kertoa jonottamisen oikean syyn. Yoppy on nimittäin jonkinmoinen performanssitaiteilija, joten ehkäpä tempauksella on tarkoituksena vain herättää keskustelua, eikä hän oikeasti aio jonottaa puolta vuotta. Ilmeisesti herra on ensimmäisen kerran bongattu Tokion kaduilla iPhone 6:tta odottamassa jo kuun alussa, mutta onko hän vielä jonottamassa?Mitä tulee Yoppyn cosplay-asuun, niin mikäli uusimpien iPhone 6 -huhujen suuntaa uskoo, niin näytön osuus tulevasta iPhonesta on huomattavasti puvustuksessa nähtyä suurempi.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Vilperi13
Vilperi13

2

Apple fanit. Ostavat 100 tuhannella dollarilla Iphoneja, joissa on Flappy Bird asennettuna. Jonottavat tuotetta, jota ei ole edes vielä olemassa. Ja sitten väittävät Android fanien olevan ääliöitä. Hienoa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.