Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WSJ: Näin Lenovo aikoo kääntää Motorolan kurssin parissa kvartaalissa

Juha Tuppi

WSJ: Näin Lenovo aikoo kääntää Motorolan kurssin parissa kvartaalissa
Lenovon toimitusjohtaja vaikuttaa The Wall Street Journalin haastattelussa varmalta tuoreen Motorola-hankinnan suhteen.

The Wall Street Journal julkaisi eilen Lenovon toimitusjohtajan Yang Yuanqingin haastattelun, jossa hän kertoi Lenovon keinoista kääntää Motorolan puhelinliiketoiminta voitolliseksi. Yhtiön strategia perustuu kulujen leikkauksille, ja Yang uskoo löytäneensä tavan vähentää huomattavasti materiaalinhankinnan ja toimitusketjun kustannuksia. Hänen mukaansa Motorolan liiketoiminta on mahdollista kääntää voitolliseksi parissa kvartaalissa, ja yhtiö aikookin julkaista lisää laitteita Motorola-nimen alla sekä tuoda Motorolan takaisin Kiinan markkinoille.
Yang toteaa, että vaikka Motorolan hankinta saattaa vaikuttaa lyhyellä tähtäimellä negatiivisesti Lenovon liikevaihtoon, hän uskoo sen olevan loppujen lopuksi hyväksi osakkeenomistajille ja Lenovolle. Hän myös mainitsee yhtiöllä olevan sen verran varallisuutta, ettei hankinta tule haittaamaan Lenovon liiketoiminnan kasvua.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja