>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen design-pomo hävisi – Onko Ive siirtynyt uusiin tehtäviin? (päivitetty: ei ole)

1
Manu Pitkänen

Applen design-pomo hävisi – Onko Ive siirtynyt uusiin tehtäviin? (päivitetty: ei ole)
Applen design-johtaja Jonathan Ive on hävinnyt Applen ylintä johtoa esittelevältä sivulta (Googlen välimuisti). Vähän aika sitten tapahtuneen muutoksen syistä ei ole vielä tietoa, mutta Iven biografia löytyy edelleen suoran URL:n kautta.

Samaiselta biografiasivulta hävisi yllättäen viime kesänä maininta teknologiajohtaja Bob Mansfieldistä. Myöhemmin selvisi, että hänet oli siirretty uusiin tehtäviin, jotta hän pääsisi osallistumaan tiiviimmin käynnissä oleviin kehityshankkeisiin.

Lontoolaisesta Ivestä tuli Applen teollisen muotoilun johtaja vuonna 1997. Hänellä on ollut voimakas vaikutus yhtiön tuotteiden, kuten Mac-tietokoneiden, iPodin, iPhonen ja iPadin, muotoiluun. Toissa vuonna hän sai lisää vastuuta iOS-pomo Scott Forstallin lähdettyä Applelta. Hän sai vastuulleen myös ohjelmistojen designin. Ive laittoi heti tuulemaan ja uudisti iOS:n ulkonäön (iOS 7).Päivitys. Applen BBC:lle antaman lausunnon mukaan he päivittävät parhaillaan johtajasivua ja Jony Ive lisätään takaisin sinne.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.