Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video esittelee Lumioihin saapuvaa Swipe-näppäimistöä

Matti Vähäkainu

Video esittelee Lumioihin saapuvaa Swipe-näppäimistöä
Unleashthephones.com esittelee sivustollaan videota, jonka he ovat kuvanneet Windows Phone 8.1 -päivityksen mukana tulevasta Swipe-näppäimistöstä. Yash Maheshwarin YouTubeen lisäämässä videossa Lumia 920:n näppäimistöä komennetaan pyyhkäisyliikkeillä.

Esimerkiksi Swype- ja SwiftKey-sovelluksista tuttu pyyhkäisykirjoittaminen on erittäin suosittu ja nopea tapa kirjoittaa. Nyt se on saapumassa myös Windows Phonelle niin kutsutun Blue-päivityksen myötä. Lumia-puhelimille saapuva Windows Phone 8.1 eli Blue tuo paljon uutta. Huhuissa on puhuttu muun muassa ääniavustajasta ja ilmoituskeskuksesta.

Videon lopussa näkyy myös yksi muista kilpailevista näppäimistöistä puuttuva ominaisuus, nimittäin tekstin muuttaminen hymiöiksi. Videolla happy-sana ehdottaa toisena hymyilevää hymiötä.

Sisäpiiritiedot ovat kertoneet myös The Vergelle, että Microsoft toteuttaa Swype-tyylisen näppäimistön käyttöjärjestelmään.


Windows Phone 8.1 saapuu tämän hetken arvioiden mukaan huhtikuussa sovelluskehittäjille ja kuluttajille kesällä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja