Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phonen tuleva ilmoituskeskus videolla

4
Valtteri Ahonen

Windows Phonen tuleva ilmoituskeskus videolla
Windows Phone 8.1:n odotetaan tuovan alustalle ilmoituskeskuksen (action center), josta vuoti verkkoon kuvia vain vähän aikaa sitten. Nyt Unleashthephones on saanut ikuistettua toiminnallisuutta myös videolle.

Ilmoituskeskuksen tulee saamaan auki puhelimen ylälaidasta vetämällä, samaan tapaan kuin vaikkapa Androidissa. Windows Phonella näkymän ylälaidassa on neljä kuvaketta, joiden toiminnallisuutta voi muokata haluamikseen. Vaihtoehtoina on esimerkiksi näytön kirkkauden säätö ja erilaisten yhteyksien aktivoinnit.

Uusi näkymä näyttäisi kertovan myös akun varauksen tason prosentteina pelkän ikonin sijaan sekä tietysti tiedot erilaisista tapahtumista kuten viesteistä ja Facebook- ja Twitter-toiminnoista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

2

WP-leirissä aletaan päästä muokattavuudessa jyvälle, kun neljän kuvakkeen toimintaa voi sentään vaihtaa mieleisekseen. Toki jos olisi tehty kerralla kunnolla, niin kuvakkeiden määrää ei olisi rajoitettu...

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Hyvä että saapui. Symbian -> Android -> WP siirtymän seurauksena, tuota ilmoituskeskusta jäi kaipaamaan. Tiedä sitten olisiko kaivannut, jos ei olisi siihen aikaisemmin tottunut. Kuten jkij yllä mainitsi, WP:n näytöllä näytetään melko kiitettävästi kaikki tarpeellinen. Kytkimistä en osaa sanoa, kun en muista saiko niitä liitettyä WP:n "työpöydälle". Muistaisin että sai, joten ilmoituskeskus ei sinänsä toisi mitään, mikä ei muutenkin ollut helposti saatavilla. Toki etua on sovelluksia käytettäessä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja