Acer julkaisi kaksi edullista Liquid-sarjan Android-puhelinta

3
Juha Tuppi

Acer julkaisi kaksi edullista Liquid-sarjan Android-puhelinta
Taiwanilainen Acer kantaa kortensa kekoon tulevan Barcelonan mobiilikonferenssin myötä julkaistaviin puhelinmalleihin esittelemällä kaksi edullista Android-puhelinta.

PCMag raportoi tänään Acerin julkistaneen kaksi Liquid-sarjan Android-älypuhelinta. Puhelimista ensimmäinen, keskihintaluokkaan sijoittuva Liquid E3, tulee varustettuna 4,7 tuuman 1080 x 720 -resoluutioisella IPS-näytöllä, 13 megapikselin takakameralla ja kahden megapikselin etukameralla. Erikoisuutena myös etupuolen kameraa tukee LED-salama. Laitteistosta löytyy 1,2 gigahertsin neliydinprosessori, gigatavu keskusmuistia, neljä gigatavua microSD-laajennettavaa tallennuskapasiteettia ja Android 4.2.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmä, joka luvataan päivittää 4.4 KitKatiin myöhemmin tänä vuonna. Luurin mitat ovat 138 x 69 x 8,9 millimetriä ja hinnaksi sille on ilmoitettu 199 euroa.

Toinen Acerin tulokkaista, Liquid Z4, kuuluu halpismalleihin 99 euron hintalapullaan. Puhelimesta löytyy neljän tuuman näyttö, viiden megapikselin kamera LED-salamalla ja automaattitarkennuksella, 1,3 gigahertsin tuplaydinprosessori sekä neljä gigatavua tallennuskapasiteettia. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.2.2 Jelly Bean. Paksuutta luurilla on 9,7 millimetriä ja se painaa vain 130 grammaa.Molemmat puhelimista tullaan esittelemään Barcelonan mobiilikonferenssissa ensi viikolla, ja niiden on tarkoitus saapua myyntiin Euroopassa huhtikuussa.Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

tataka
tataka

1

Olisi siihen hintavampaan malliin laittaa edes 8 gigaa muistia kun 4 gigasta menee peleistä täyteen helposti, siis jos aikoo prosessorin tehoja irti ottaa.

Tätä saattaa jostain jopa suomestakin saada toisinkuin moto g.

Vastaa
_kooma_
_kooma_

3

Tuo Liquid E3 kuulostaisi kyllä houkuttelevalta, pitänee odotella revikoita ja ensihuuman jälkeisiä käyttäjäkokemuksia. Sitten sen jälkeen voisi koittaa josko tuollaisen saisi hankittua myös Suomen kamaralle jos siis osoittautuu tuon 200 euron arvoiseksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.