Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google I/O järjestetään kesäkuun puolivälin jälkeen

Manu Pitkänen

Google I/O järjestetään kesäkuun puolivälin jälkeen
Google järjestää tämänvuotisen I/O-kehittäjätapahtuman 25.–26. kesäkuuta Moscone Westissä. Tapahtumassa päivitetään Androidin kuulumiset ja saadaan ehkä lisätietoa mihin suuntaan johtava älypuhelinalusta on menossa. Androidin lisäksi I/O:ssa on puhuttu paljon Googlen muista tuotteista ja palveluista, joista ohjelmoijat voisivat olla kiinnostuneita.

Applella on ollut tapana järjestää WWDC samassa paikassa kesäkuun puolivälin paikkeilla, joten mobiilialan tärkeimpien kehittäjätapahtumien välissä ei ole kovinkaan paljoa aikaa sulatella uutta tietoa. Kesäkuusta on varmasti tulossa hektinen kuukausi mobiilialan seuraajille.

Microsoftin Build-kehittäjätapahtuma pidetään niin ikään San Franciscon Moscone West -hallissa, mutta sen järjestämisajankohta on huhtikuun alussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja