Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Digitoday: DNA:n yksinoikeus Jollaan on päättymässä

Manu Pitkänen

Digitoday: DNA:n yksinoikeus Jollaan on päättymässä
Jollan toimitusjohtaja Tomi Pienimäen mukaan DNA:n yksinoikeus heidän puhelimeen on päättymässä ja muutaman viikon kuluttua Sailfish-pohjaisen luurin voi hankkia Suomessa toisenkin jälleenmyyjän kautta. Asiasta kertoi Digitoday.

Jälleenmyyjän nimeä ei haluttu paljastaa. Pienimäeltä kysyttiin, että voisiko yhteistyökumppani olla Elisa tai Sonera. Aiemmin ainakin Elisa on kertonut olevansa kiinnostunut Jollasta, mutta se ei ole pitänyt laitetta vielä valmiina massatuotteena. Tämä epäkohta pitäisi korjaantua lähiaikoina kun Sailfish OS pääsee eroon beta-leimastaan. Pienimäki vastasi kysymykseen, että myyvät Suomessa muutkin puhelimia.
Jälleenmyynti uuden kumppanin kautta pitäisi alkaa lähiviikkojen aikana, mutta lopullinen aikataulu ei riipu Jollasta.

Jolla kertoi tänään julkaistussa tiedotteessa, että puhelimen myynti on laajenemassa Euroopan ulkopuolisiin maihin. Yhteistyökumppaneita haetaan puhelimen myynnin avaamiskesi Venäjällä, Intiassa ja Hong Kongissa. Keskusteluja käydään uusien myyntikanavien aukaisemiseksi muutamissa Euroopan maissa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja