Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n uutuudet: Keskitason rautaa hillityllä designilla

2
Manu Pitkänen

HTC:n uutuudet: Keskitason rautaa hillityllä designilla
HTC on sanonut ottaneensa viime vuodesta opiksi ja panostavan vastaisuudessa enemmän keskihintaisiin älypuhelimiin. Niinpä yhtiö esitteli mobiilialan suurimmilla messuilla, MWC:ssä, kaksi uutta keskitasoista Android-älypuhelinta.

HTC Desire 816 on yhtiön keskitason puhelimien kärkimalli. Siinä on 5,5 tuuman 720p-näyttö, 1,6 gigahertsin kellotaajuudella toimiva Snapdragon 400 -neliydinsuoritin ja 1,5 gigatavua keskusmuistia. Puhelimessa on lisäksi 13 megapikselin kamera. Etupuolella on lisäksi viiden megapikselin etukamera selfie-kuvien ottamista varten. Tallennusmuistia on kahdeksan gigatavua ja sitä voi lisätä muistikortilla. Puhelin tulee saataville useissa eri väreissä.

Pykälän verran vaatimattomampaa puhelinta etsivälle HTC tarjoaa Desire 610:tä. Siinä on 960x540 pikselin ja 4,7 tuuman näyttö, 1,2 gigahertsin kellotaajuudella tikittävä Snapdragon 400 -neliydinprosessori, gigatavu keskumuistia ja kahdeksan gigatavua tallennusmuistia (muistikorttipaikka). Puhelimesta löytyy kahdeksan megapikselin pääkamera ja 1,3 megapikselin etukamera.Puhelimet tulevat myyntiin kevään aikana. Niiden hintatietoja ei vielä paljastettu. Alla olevissa kuvissa ylempänä on Desire 610 ja alempana Desire 816.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja