Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto: Tässä Galaxy S5 suoraan MWC:stä

4
Matti Vähäkainu

Kuvavuoto: Tässä Galaxy S5 suoraan MWC:stä
Samsung julkistaa tänään uuden huippumallin Android-puhelinmallistoon. Laite on todennäköisesti nimeltään Samsung Galaxy S5, mutta miltä se näyttää?

Nyt singaporelaisfoorumilla on julkaistu kuvia, jotka ovat väitetysti kuvattu Mobile World Congress -messuilla ja esittelevät Galaxy S5:ttä. Kuvien ohessa vahvistetaan myös kotinäppäimeen upotettu sormenjälkilukija.

Mikäli odotit Galaxy-sarjan lippulaivalle suurta uudistusta, niin ainakin ulkonäön perusteellä sitä ei ole tulossa. Vaikka takakuori onkin muuttunut nahkaa jäljittelevästä muovista ihan vain muoviin, niin yhtäläisyydet Note 3:n ja Galaxy S4:n kanssa ovat edelleen läsnä. On kuitenkin positiivista, että laitteen kerrotaan olevan IP67-sertifioitu eli veden- ja pölynkestävä.Galaxy S5 on todellakin suurempi – ja varustettu suuremmalla näytöllä – kuin Galaxy S4. Lähteen mukaan kamerassa megapikseleitä on 16.

Samsung järjestää Unpacked5-tapahtuman tänään yhdeksältä illalla Suomen aikaan. Samsungin odotetaan julkistavan kaksi Galaxy S5 -versiota, joista myöhemmin markkinoille saapuu Quad HD -näytöllä varustettu versio. Värivaihtoehtoja on vilahtanut vuodoissa ainakin neljä (kultainen, valkoinen, musta ja sininen).

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Sefriol
Sefriol

1

Mustana takakuori näyttää omasta mielestäni halvalta (ja jokseenkin rumalta) mutta valkoisena menisi. Muotoilu on samaa kauraa, mitä on nähty lähes koko Galaxy sarjassa pitkän aikaa.

Veden ja pölynkestävyys olisivat nyt ainoita ominaisuuksia minulle, jotka tässä puhelimessa ovat selviä edistyksiä edelliseen.

Vastaa
Kiedis
Kiedis

2

- Vesi- ja pölytiivis
- Sykkeen mittaava anturi LED-salaman vieressä
- Sormenjälkitunnistin kotinäppäimessä
- Mahdollisuus käyttää samanaikaisesti WiFiä ja LTE:tä tiedostojen/sovellusten lataukseen
- Mahdollisuus tarkentaa eri kohtiin valokuvaa kuvan oton jälkeen

Mitähän muuta? Nähtäväksi jää, lähetys klo 21.

Kamera tuottaa kyllä hienoisen pettymyksen, mikäli jää 16 megapikseliin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
avokadoz (vahvistamaton)

3

On kyllä täyttä kuraa tuo muotoilu. Tulee mieleen S2 suuremmassa koossa. Taitaa seuraava puhelin olla iPhone. Toivottavasti on edes siedettävät kaiuttimet ja/tai hyvä kamera.

Vastaa
n1k0u
n1k0u

4

ainaskin pysy viä järkevän kokosena. saa nähä mitä muilta on tulossa, kun pitäis taas uutta luuria ruveta hommaamaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.