Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Spotify uudistaa Windows Phone -sovelluksensa kevään aikana

4
Valtteri Ahonen

Spotify uudistaa Windows Phone -sovelluksensa kevään aikana
Huolimatta siitä, että Spotifylla on ollut mobiilisovellus Windows Phone -alustalle jo iät ja ajat, ei se ole ollut oikein missään vaiheessa samalla tasolla kuin kilpailevien alustojen vastaavat. Sovellusta ei ole myöskään päivitetty samalla intensiteetillä kuin esimerkiksi Android-puolella.

Nyt Spotify on ilmeisesti tekemässä asian suhteen ryhtiliikkeen. Yhtiön mukaan sovellus uudistetaan täysin. Alustalle tuodaan uusia, aiemmin puuttuneita ominaisuuksia (esimerkiksi Browse- ja Discover-ominaisuudet) ja ulkoasu muuttuu tyystin.

Päivitykselle on ollut huutava tarve jo pidemmän aikaan, sillä sovelluksen toiminnallisuus ja suorituskyky on ollut selkeästi jälkijunassa, mikä on toisaalta kylläkin ymmärrettävää ottaen huomioon Windows Phonen markkina-aseman. Toisluokkaisuus tuli hyvin ilmi, kun Spotify uudisti tarjontaansa ja käyttäjät saivat mobiilipuolella käyttöönsä ilmaisen shuffle-kuuntelun, joka ei kuitenkaan päätynyt Windows Phonelle.Päivityksen kaikki ominaisuudet tulevat kevään aikana saataville Spotify Premium -tilaajille, ja myös Spotify Freen on vahvistettu tukevan Windows Phone 8:aa lähitulevaisuudessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Valje
Valje

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Miikkaa:

Onko tämä päivitys tulossa myös Windows Phone 7.8:lle?

Tuon tiedotteen perusteella vain Windows Phone 8:lle. :/

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Hpla (vahvistamaton)

4

Onpa sitten viimeinen Windows puhelimeni jos ei enää päivityksiäkään saa. Toivon todella että tuovat päivityksen myös vanhempien puhelinten ulottuville...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.