Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung hyppäsi mukaan aktiivisuusrannekekilpaan: Gear Fit julki

Manu Pitkänen

Samsung hyppäsi mukaan aktiivisuusrannekekilpaan: Gear Fit julki
Samsung esitteli eilen Galaxy S5:n lisäksi uuden Gear Fit -aktiivisuusrannekkeen, jonka yhtiö toivoo kiinnostavan urheilullisia elämäntapoja vaalivia ihmisiä enemmän kuin aiemmin julkistetut Gear 2- ja Gear 2 Neo -kellot.

Gear Fitissä taipuisa 1,84 tuuman Super AMOLED -paneeli (480x128 pikseliä) on kaarevoitettu hieman. Ranneke painaa alle puolet siitä mitä kameralla ja gigahertsin suorittimella varustettu Gear 2. Galaxy S5:n tapaan Gear Fitissä on sykemittari, minkä lisäksi ranneke toimii askelmittarina. IP67-sertifioidusta laitteesta löytyy 210 milliampeeritunnin akku, josta riittää virtaa kolmeksi tai neljäksi päiväksi, mutta säästöliekillä akkukesto voi venyä viiteen päivään.

Ranneke toimii puhelimen lisälaitteena, joten ilmoitukset saapuneista puheluista, tekstiviesteistä, sähköposteista ja muista tiedoista voi nähdä ranteen kautta.249 euroa maksavan Gear Fitin näyttö irtoaa rannekkeen hihnaosasta, mutta valitettavasti näyttöä ei voi käyttää hands-freenä kuten Huawein TalkBand B1:ssä (99 €).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja