>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hups! Archos-pomo esitteli "vedenkestävää" puhelinta ja rikkoi sen

3
Matti Vähäkainu

Hups! Archos-pomo esitteli vedenkestävää puhelinta ja rikkoi sen
Älypuhelinten yksi suosituimmista trendeistä viimeisen vuoden tai parin aikana on erilaiset IP-sertifioinnit. Ne kertovat laitteen kestämästä rääkistä esimerkiksi vettä tai pölyä vastaan. Laitteen luokituksessa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, ettei käy kuten Archosin toimitusjohtajalla.

Archosin Poirier esitteli videolla Quechua-älypuhelinta ja sen iskunkestävyyttä sekä vedenkestävyyttä. Ensimmäisessä testissä herra pudotti laitteen lattialle ja siitä puhelin selvisi vailla ongelmia. Laitteen IP54-luokitusta hän esitteli laittamalla puhelimen kannuun ja kaatamalla vettä päälle.

Ilmeisesti Poirier ei tiedä IP-luokkien määritelmia eikä oman yhtiön laitteiden ominaisuuksia, sillä IP54 tarkoittaa, että laite on suojattu pölyltä ja kestää vesisuihkua – eikä ole siis vedenkestävä. Laite kuolikin kesken demonstraation.

Tässäpä kenties opetus muillekin. Ei kannata innostua edes uuden Galaxy S5:n kanssa veden kanssa, sillä IP67 kestää vain hetkellisen upotuksen veteen.


Le directeur d'Archos casse un smartphone censé... by Spi0n


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Boss93
Boss93

1

Joku, kun keksisi siedettävännäköisen puhelimen IP 68 ja IK 10 luokituksilla, niin olisi aikas mukava. Tai noh periaatteessa riittänee IP 58:kin...

Vastaa
Boss93
Boss93

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti AhKeefas:

Eikös se IP67 ole 30 min ja vähintään 15 cm vettä PÄÄLLÄ?

http://sourcetech411.com/2013/04/unders...and-connectors/

IP54:sta ei kannata upotella...

Näinhän se on, tosin linkkisi tieto on sinäänsä vanhentunutta, että tuo IP luokituksen kolmas numero on nykyään eriytettynä omaksi IK luokituksekseen... Ja jos ihan pilkkua viilataan, niin tuo 30min ja 15cm on vain se, millä tuossa testattiin, muttei toki suurin mahdollinen aika/syvyys

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.