Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Boeingilta agenttipuhelin, joka tuhoaa itsensä ja vaarantuneet tiedot

3
Matti Vähäkainu

Boeingilta agenttipuhelin, joka tuhoaa itsensä ja vaarantuneet tiedot
Boeing on esitellyt mystistä Black-puhelinta tänään. Esimerkiksi turvallisuusyrityksille ja puolustusvoimille suunnattu Black pystyy esimerkiksi poistamaan tietoja mikäli puhelin aukaistaan.

Kuten tämän kaltaisissa tuotteissa on totuttu näkemään, niin speksit eivät ole kaikki kaikessa. Tälläkin kertaa Boingin tuote on laitteiston osalta vähintäänkin keskinkertaista. Tarjolla on 4,3 tuuman 960x540-resoluution kosketusnäyttö ja 1,2 gigahertsin tuplaytiminen Cortex-A9, joilla pyöritetään Androidia.

Mielenkiintoisempia ovat lisävarusteet, joilla puhelimeen saa esimerkiksi biometrisen skannerin, satelliittilähettimen tai aurinkokennolaturin. Lisäksi mielenkiintoinen teknologia on avauksen yhteydessä tiedot tuhoava järjestelmä. Tiiviisti pakatun puhelimen rakoilu saa puhelimen tuhoamaan kaiken datan, joka tarkoittaa myös, että laite lopettaa toimimasta. Tarkempaa tietoa kuinka tämä kaikki tapahtuu ei valitettavasti ole.Tietysti laitteen turvallisuusominaisuudet ovat myös muilta osin kunnossa.

Tietoa Boing Blackin hinnasta tai saatavuudesta ei toistaiseksi ole, mutta sitä tuskin hinnoitellaan aivan tavallisen kuluttajaälypuhelimen tavoin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Lauzi
Lauzi

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Kappas, lentokone ja rakettiyhtiökin väsää omaa puhelinta.

Mikäs siinä, kun markkinoilla on jo yksi lossifirma =)

Vastaa
wipe2000
wipe2000

3

> Tietoa Boing Blackin hinnasta tai saatavuudesta ei toistaiseksi ole,
> mutta sitä tuskin hinnoitellaan aivan tavallisen kuluttajaälypuhelimen
> tavoin.

No eipä varmasti. Tuollaisessa erikoispuhelimessa sen samsungin hinnan saa varmasti kertoa ainakin kymmenellä. Vaan eipä tuota jenkkisivujen perusteella kuluttaja saisi ostaakaan, ja sille taholle jolle turvallisuus on noin tärkeää, ei raha enää liene suurin ongelma.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.