Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä on Galaxy S5:n hyvän akkukeston salaisuus

3
Matti Vähäkainu

Tässä on Galaxy S5:n hyvän akkukeston salaisuus
Samsung julkisti Galaxy S5 varsin keskinkertaisella akulla, joka ihmetytti monia. Yhtiö kuitenkin kertoi, että 2800 milliampeeritunnin akku kestää peräti 12 tuntia videotoistoa ja viimeinen 10 prosenttia kestää tarpeen tullen huikean 24 tuntia. Nyt on selvinnyt, että hyvistä lukemista onkin kiittäminen Lucid Logixia.

Lucid Logix on toimittanut Galaxy S5:een PowerXtend-ohjelmiston, joka koostuu kolmesta eri akun säästämiseen tarkoitetusta sovelluksesta. GameXtend parantaa akkukestoa pelatessa jopa 50 prosenttia, WebXtend ja NavXtend puolestaan 25 prosenttia verkkoselailun ja navigoinnin yhteydessä.

Samsung on sisällyttänyt PowerXtend-ohjelmiston suoraan myyntilaitteisiin, mutta tarkempaa tietoa diilistä ei ole. Emme esimerkiksi tiedä onko PowerXtend käytössä sekä Exynos- että Snapdragon-malleissa tai kuinka paljon sen toiminta riippuu kyseisen suorittimen ominaisuuksista.

Samsung ei ole vielä vahvistanut tietoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

R3DgRu
R3DgRu

1

Eli ny kun olisi ollut sitten iso akku, vaikka 3500mAh, niin oltaisiin saatu jo reilusti keskivertoa parempi akkukesto. Aina kun tekniikka kehittyy esim. saadaan puhelimen sisuskalut ohueen pakettiiin ja voidaan julkistaa ohut puhelin -ennemmin käytettäisiin ohuen puhelimen tekniikkaa hyodyksi siten, että laitettaisiin niin iso akku, että puhelimesta tulisi normaalin paksuinen.

Vastaa
Olli50
Olli50

2

Vihdoin valmistaja kiinnittää huomiota akun kestoon. Nykyään ahkerilla kännykänkäyttäjillä akku loppuu kesken päivän. Ohuudessa on menty äärimmäisyyksiin. Ennemmin ottaisin paksumman kännykän, jonka akku kestäisi pari päivää pidempään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja