Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tutkimus: Näin pieni osa mobiilipelaajista ostaa lisäsisältöä

2
Matti Vähäkainu

Tutkimus: Näin pieni osa mobiilipelaajista ostaa lisäsisältöä
Niin kutsuttu freemium-malli on erittäin suosittu nykyisissä mobiilipeleissä. Tätä nimenomaista mallia käyttävät muun muassa Supercellin supersuosittu Clash of Clans sekä Kingin Candy Crush Saga. Molemmat mahdollistavat lisäsisällön ostamisen vaikka pelaaminen on rajatusti ilmaista, mutta kuinka moni oikeasti löysyttää kukkaron nyörejä?

Markkinointiyhtiö Swrve mukaan in-app-ostoksia tekevä pelaajakunta on varsin pientä. Puolitoista prosenttia pelaajista ylipäätään lataa maksullista lisäsisältöä ja maksavien pelaajien top 10 prosenttia on vastuussa yli puolesta ostoksista. Tämä tarkoittaa, että vain 0,15 prosenttia kaikista mobiilipelaajista tekee puolet in-app-ostoksista.
Keskimääräinen aika ensimmäiseen ostokseen on 24 tuntia, joten ensikokemukset ovat tärkeitä. Ensimmäisen neljäntoista päivän aikana peräti 60 prosenttia liikevaihdosta tapahtuu ensimmäisen päivän aikana.

Lisää Swrven tutkimuksesta voi lukea täältä sekä tietysti alla olevasta infografiikasta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Teemu_84 (vahvistamaton)

2

Tämä mikromaksu on kyllä todellinen keksintö. Voiko parempaa keinoa olla rahastaa ADHD-jonneja? Mullekaikkihetinyt järjestyy tarvittaessa, kunhan ensin raottaa kukkaron nyörejä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja