Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC kiusoittelee uutta Onea Metalhead-videolla

1
Matti Vähäkainu

HTC kiusoittelee uutta Onea Metalhead-videolla
HTC on lisännyt tänään uuden videon YouTubeen, jossa se esittelee sekä nykyisen että tulevan Onen hyviä puolia. HTC on esittelee ylpeänä huippuluurinsa rakennetta ja vertaa sitä "metallipäähän" eli metallimusiikin kuuntelijaan.

Alkuun videolla tiedemieheksi pukeutunut mies kertoo HTC Onen aluminiikuorten rakenteesta ja millintarkasta valmistusprosessista. Vieressä oleva mies päätyy yksinkertaistamaan teknisen selityksen "metallipäähän" (ja runkoon).
Tämän jälkeen tiedemies ottaa taskustaan (sensuroidun) uuden HTC Onen. Jota molemmat kuvailevat kameralle sensuroituna. Laite on kuitenkin jo nähty luonnossa (kuvassa), joten sen näkeminen onnistuu ennen julkaisua %;ndash toisin kuin videolla vihjataan. Aiemmin HTC esitteli vastaavan mainoksen BoomSound-ääniominaisuuksista.

Uusi HTC One esitellään virallisesti 25. kuluvaa kuuta.

Kommentit (1)

Ademeion (vahvistamaton)

1

"HTC kiusoittelee uutta Onea Metalhead-videolla"

Eiköhän HTC:n tarkoitus ole kiusotella yleisöä eikä puhelinta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja