Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n tuleva lippulaiva esiintyy vuotovideolla – vuotajalle luvassa ongelmia

2
Manu Pitkänen

HTC:n tuleva lippulaiva esiintyy vuotovideolla – vuotajalle luvassa ongelmia
HTC Onen seuraajan julkaisuun on enää vajaa kuukausi aikaa, mutta puhelin on ehditty vuotaa jo useampaan kertaan. Yksi uusimmista vuodoista on YouTubessa julkaistu yli 12 minuuttia pitkä video, jossa käydään läpi tulevan laitteen ominaisuuksia.

Alkuperäinen video on jo poistettu palvelusta, mutta se ehdittiin kopioida sitä ennen ja kopio on ladattu YouTubeen. Vuotovideon julkaissut Roshan Jamkatel käsittelee puhelinta melko huolimattomasti ja paljastaa julkistamattoman laitteen tietoja. HTC:n viestintäpomo Jeff Gordon kertoi Twitterin välityksellä Jamkatelille, että yhtiö on saanut selville videolla olleen puhelimen IMEI-koodin ja muita tietoja. Asiaa aletaan penkoa tarkemmin.
Gordon totesi Jamkatelille, ettei tulevasta viikosta ole tulossa kovin hyvä hänelle, eli salassapitosopimusten rikkomisesta on tulossa seuraamuksia. Samalla Gordon tuli epäsuorasti vahvistaneeksi, että videolla esiintyvä laite on todella HTC:n seuraava lippulaiva.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Teemu_84 (vahvistamaton)

1

Ei voi kyllä muuta sanoa, kuin että tyhmyydestä sakotetaan. Kannatti hommata ittensä kuseen noin tarpeettoman videon takia...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja