Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia kehittää Martini-Lumiaa

Manu Pitkänen

Nokia kehittää Martini-Lumiaa
Nokia työstää parhaillaan useampaa James Bond -aiheisella koodinimellä tunnettua Windows Phone 8.1 -puhelinta. Viime vuonna paljastuivat jo Goldfinger sekä Moneypenny. Evleaksin mukaan kehityksessä on lisäksi Martini.

Wikipedian mukaan James Bond tilasi martininsa ravistettuna, ei sekoitettuna ensimmäisen kerran 007 ja Kultasormi -elokuvassa. Samaisella kaavalla tehtyä drinkkiä hän joi aiemmassa elokuvassa, mutta Bondin suusta kyseistä repliikkiä ei oltu kuultu aiemmin.

Tällä hetkellä Martinista ei tiedetä juuri muuta kuin että se on olemassa ja siitä löytyy Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmä. Kehityksessä olevasta Goldfinger-puhelimesta löytyy ns. 3D Touch -ominaisuus, jonka ansiosta puhelin havaitsee sormenpään vaikkei se koskettaisi puhelinta (samaan tapaan kuin Samsungin Air Gestures -eleet). Moneypennyssä on vuorostaan kaksi SIM-korttipaikkaa, mitä arvostetaan puhelinlaskujen helpon optimoinnin takia erityisesti kehitysmaissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja