Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook Messenger saapui Windows Phonelle

1
Valtteri Ahonen

Facebook Messenger saapui Windows Phonelle
Microsoft ilmoitti MWC:ssä Facebook Messengerin tulosta Windows Phone 8:lle. Nyt se on saatavilla.

Windows Phonessa on alusta asti ollut poikkeuksellisen syvä Facebook-integraatio, mistä ainakin allekirjoittanut on pitänyt paljon. Valitettavasti siitä ollaan nyt irrottamassa Windows Phone 8.1:n myötä. Tätä irrottautumista pohjustaa erillisen sovelluksen tuleminen tarjolle hieman etukäteen.

Toki integroitu viestin on jäänyt ominaisuuksissa hieman jälkeen, eikä tue esimerkiksi nykyisiä Facebook-chatin tarroja, mutta silti on ollut helppoa, kun tekstiviestit ja pikaviestit ovat olleet samassa keskustelussa, eikä hajautettuna eri ohjelmiinsa. Eriyttäminen näyttäisi kuitenkin olevan väistämätön trendi, jossa myös Microsoft on mukana.
Uuden sovelluksen ulkoasu on Windows Phone -ekosysteemille uskollinen ja sen toiminnallisuus on ääniviestejä lukuun ottamatta kokolailla kilpailevien alustojen sovellusten tasolla -- esimerkiksi kuvien ja sijainnin jakaminen onnistuu helposti. Sovellus tuntuisi pikaisen kokeilun perusteella toimivan ilahduttavan nopeasti, vaikkakaan ei sataprosenttisen luotettavasti.

Facebook Messengerin voi ladata Windows Phone Storesta. Sovellus näyttäisi vaativan Windows Phone 8:n.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Valje
Valje

1

Itsellä kun näpäyttää push-ilmoitusta niin joskus aukeaa vain tyhjä keskustelu. Kun siitä poistuu ja navigoi manuaalisesti oikean henkilön kohdalle niin saapunut viesti kuitenkin löytyy. Muilla samaa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja