Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus paljasti tulevan CyanogenMod-puhelimen tietoja

Manu Pitkänen

OnePlus paljasti tulevan CyanogenMod-puhelimen tietoja
Oppolla aiemmin työskennellyt Pete Lau kertoi viime joulukuussa perustaneensa uuden matkapuhelinyhtiön, OnePlussan. Sen päämääränä on tuoda markkinoille edistyksellisiä puhelimia, joissa ei ole tehty kompromissejä.

OnePlussin työntekijät kertoivat Redditissä järjestetyssä AMA-sessiossa, että One-niminen puhelin on tarkoitus julkaista toisen kvartaalin aikana (huhti-kesäkuussa). OnePlus Onen käyttöjärjestelmänä käytetään CyanogenModia ja se on GMS-sertifioitu (kuten Oppo N1:n CyanogenMod-versiokin), joten puhelimesta löytyy Googlen tarjoamat mobiilipalvelut (esim. Google Play).

Yhtiön mukaan OnePlus Onessa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että ihmiset haluavat ison näytön, mutteivät isoa puhelinta. Tämän takia laitteessa on erittäin ohuet kehykset, joiden myötä Onessa näytön osuus koko puhelimen etualasta on suurempi kuin vaikkapa Nexus 5:ssä (@somospostpc:n mukaan 72 %). Puhelimesta tulee tarjolle 16 ja 64 gigatavun versio (ei 32 GB:n mallia). Puhelimen hinnan on luvattu olevan alle 400 dollaria.


Yhtiö on vihjannut, että se aikoo kertoa puhelimessa käytettävän suorittimen tänään. Puhelimessa käytettäväksi suorittimeksi on paljastunut neliytiminen, 2,3 GHz:n kellotaajuudella tikittävä Snapdragon-piiri.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja