Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suoratoistopalvelu Twitch laajentaa toiminnallisuuttaan mobiililaitteilla

1
Juha Tuppi

Suoratoistopalvelu Twitch laajentaa toiminnallisuuttaan mobiililaitteilla
Pelivideomateriaalin suoratoistamiseen erikoistunut Twitch haluaa myös mobiilipelit palvelunsa piiriin.

GameSpot raportoi suoratoistopalvelu Twitchin ilmoittaneen tänään julkaisevansa uudet mobiiliohjelmistokehitystyökalut. Julkaisun tavoitteena on saada pelikehittäjät lisäämään tuki Twitch-palvelun suoratoisto-, tallennus- ja arkistointiominaisuuksille myös mobiilipeleihin. Twitch-sovellus on kyllä tällä hetkellä saatavilla iOS- ja Android-alustoille, mutta sillä voidaan ainoastaan katsella videomateriaalia palvelusta.

Twitchin markkinointijohtaja Matthew DiPietro kertoi yrityksen haluavan integroida palvelunsa konsoleille, PC-tietokoneille ja mobiilialustoille, joista Twitch-suoratoisto kaikkine ominaisuuksineen uupuu tuoreimman Xbox One -pelikonsolin päivityksen myötä enää ainoastaan mobiililaitteilta. Tällöin palvelun käyttäjät voivat sekä katsoa että lähettää pelivideomateriaalia suoratoistona riippumatta siitä, missä tai millä laitteella he milloinkin ovat.


Twitch ei kuitenkaan vielä ole paljastanut mitä mobiililaitteita palvelu tulee tukemaan tai milloin uudet ominaisuudet saapuvat mobiilialustoille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja