Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa S Circle -lisälaite

Matti Vähäkainu

Samsungilta tulossa S Circle -lisälaite
Samsung ei ole mikään eilisen teeren poika puettavan teknologian parissa. Galaxy Gear on yksi ensimmäisiä aitoja älykelloja ja Samsung esitteli sen lisäksi viime vuonna S Band -rannekkeen. Galaxy S4:lle ja Note 3:n lisälaitteet ovat saaneet nyt kaveriksi uudet Gear-älykellot ja Gear Fit -rannekkeen (kuvassa). Mutta lisää on tulossa!

Yhdysvaltain telehallintoviranomainen FCC:lle on vastaanottanut tietoja uudesta S Circle -laitteesta, joka kantaa mallinumeroa EI-AN900A. Kenties kyseessä on jokin S Bandin kaltainen laite, joka seuraa aktiviteettejasi.

Todennäköisesti laite on selvästi usean satasen Gear-laitteita edullisempi eikä ominaisuuksiltaan aivan yhtä monipuolinen. Se varmaankin keskittynee mittaamaan S Bandin tavoin esimerkiksi unenlaatua ja askelmäärää. Mutta nähtäväksi jää millaisia ominaisuuksia tuleva laite pitää sisällään ja onko nimi todella S Circle vai esimerkiksi Gear Circle tai Galaxy Circle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja