Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kotaku: Angry Birds Epic onkin vuoropohjainen roolipeli

1
Juha Tuppi

Kotaku: Angry Birds Epic onkin vuoropohjainen roolipeli
Rovio kiusoitteli Angry Birds -faneja viime viikonloppuna YouTubessa julkaistulla keskiaikaishenkisellä videolla. Video lupasi eeppisintä peliä koskaan - mutta osasiko kukaan odottaa tätä?

Kotaku raportoi tänään Australiassa ja Kanadassa tällä viikolla rajoitetusti julkaistavan Angry Birds Epic -pelin olevan tyylilajiltaan vuoropohjainen seikkailuroolipeli, joka sisältää muun muassa kattavan esineidenvalmistussysteemin. Lähde myös arvelee itse valmistettavien esineiden hyödyntävän pelinsisäisiä ostoja.Uusi Angry Birds Epic julkaistaan lähteen tietojen mukaan loppuviikosta iTunesin kautta ainoastaan Australiassa ja Kanadassa. Lopullinen versio tullaan julkaisemaan maailmanlaajuisesti loppuvuodesta iOS-, Android- ja Windows Phone 8 -alustoille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

DonZQ
DonZQ

1

"Haluatko käyttää tätä super-iskua? Ei hätää, se on nyt tarjouksessa, vain 4,99€!"

Laittakaan hinnaks vaikka kymppi ilman mitään helvetin lisämaksuja niin ostan samantein... Go! meni jo siinä rajoilla, että jaksaako pelata ollenkaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja