>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia patentoi "kääretorttumaisen" taipuisan akun

Matti Vähäkainu

Nokia patentoi kääretorttumaisen taipuisan akun
Suuryritykset kuten Samsung, Microsoft ja Nokia hakevat patentteja uusille teknologioille jatkuvasti. Läheskään aina niitä ei hyödynnetä saman tien ja joskus ne päätyvät täysin hyödyttömiksi tai jopa patenttitrollausvälineiksi. Mitä tulee sitten NokiaPowerUserin bongaamasta "kääretorttuakusta"?

Nokia on saanut patentin taitettavalle akulle, jonka muoto muistuttaa sivuston mukaan kääretorttua. Patentissa kerrotaan, että akku on tarkoitettu taipuville tai mekaanisesti muotoutuville laitteille, ja säilyttää lujan ja luotettavan rakenteen.

Akkua pystyttäisiin tekstin mukaan käyttämään kaikenlaisissa kannettavissa elektroniikkavimpaimissa, kuten älypuhelimissa, peli- ja musiikkilaitteissa ja kannettavissa tietokoneissa, joista voi löytyä vaikkapa verkkoselain, kamera tai musiikkisoitin. Käytännössä patentissa varmistetaan siis, että se soveltuu kaikenlaisiin kannettaviin ja monikäyttöisiin elektroniikkalaitteisiin.Kokonaisuudessa patentti löytyy täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.