Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus Onessa on 5,5 tuuman näyttö – silti pienempi kuin viisituumainen älypuhelin

Manu Pitkänen

OnePlus Onessa on 5,5 tuuman näyttö – silti pienempi kuin viisituumainen älypuhelin
OnePlus on puhelinmaailmassa vielä uusi tekijä, yhtiöstä kerrottiin julkisesti viime jouluna, mutta se aikoo lunastaa siihen ladatut kovat odotukset huipputason puhelimella.

Yhtiö on jo kertonut, että toisen neljänneksen (huhti-kesäkuussa) myyntiin tulevasta puhelimesta 2,3 gigahertsin neliytiminen Snapdragon-suoritin ja 3100 milliampeeritunnin akku. Eilen paljastettiin, että OnePlussan One-puhelimessa on JDI:n valmistama 5,5 tuuman 1080p-näyttö. Tämän tasoiset näytöt ovat olleet tuttu näky lippulaivamalleissa jo vuoden päivät, mutta OnePlus Onen tapauksessa erityisen kiinnostavaa on se, että puhelin on näytöstään huolimatta pienempi kuin Sonyn viisituumainen Sony Xperia Z1 (144 x 74 mm).Tämän osoittaa alla oleva kuva, jossa Xperia Z1:n alle on laitettu OnePlus One (jonka ulkonäköä halutaan tietysti suojella loppuun saakka).

Iso näyttö on saatu ahdettua pieneen pakettiin karsimalla paneelin ympärillä olevia kehyksiä. Mikäli puhelimen etuosa olisi kokonaan näyttöä, olisi se mahdollista puristaa mittoihin 120 x 68 mm (16:9), tällöin ei tosin jäisi enää tilaa etukameralle tai kaiuttimelle.

Lisää tietoa CyanogenModiin perustuvan One Plus Onen spekseistä tulee 16. maaliskuuta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.