Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uuden HTC Onen tarkat tekniset tiedot paljastuivat

1
Manu Pitkänen

Uuden HTC Onen tarkat tekniset tiedot paljastuivat
GSMArena on paljastanut maaliskuun 25. päivä esiteltävän toisen sukupolven HTC Onen (M8) teknisiä tietoja. Puhelimen ulkonäkö on jo kaikkien tiedossa ja siitä on jo voitu päätellä monia asioita, mutta yksityiskohtaiset tiedot ovat pysyneet kohtalaisen hyvin salassa.

Tämän vuoden HTC One on kooltaan 146,36 x 70,6 x 9,35 millimetriä ja painaa 160 grammaa. Se on siis inan pidempi ja leveämpi kuin edeltäjänsä, mutta tämä voitanee laittaa isomman näytön piikkiin (5,0" Full HD). Läskiä on myös kertynyt noin 20 grammaa viime vuoden malliin nähden. Isompaan puhelimeen on lyöty isompi akku (2600 mAh) ja muistikortin käyttäjiä ilahduttanee puhelimesta löytyvä microSD-korttipaikka.Suorittimena käytetään GSMArenan tietojen mukaan Qualcommin neliytimistä Snapdragon 801:tä, joka tikittää 2,3 gigahertsin kellotaajuudella.

Duo Camera -järjestelmän osalta sivusto tietää sanoa, että kennokoko on 1/3,0", aukkoluku f/2.0 ja pikseleiden koko on kaksi mikronia. Vaikuttaisi siis siltä, että kamerassa on neljän megapikselin kamera kuten viime vuoden mallissakin. Etukamerasta löytyy viiden megapikselin kenno.

GSMArena kertoi eilen, että kaksoiskamera mahdollistaa kuvien tarkennuksen säätämisen jälkikäteen, bokehin säätämisen ja 3D-efektien käytön.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

tumetski
tumetski

1

Lainaus:

kamerassa on neljän megapikselin kamera kuten viime vuoden mallissakin. Etukameraksi on valittu viiden megapikselin kenno.


Tää ehkä kaipaa jotain pientä viilausta vielä :-)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.