Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto: LG G3:sta voi löytyä QHD-näyttö

3
Manu Pitkänen

Vuoto: LG G3:sta voi löytyä QHD-näyttö
QHD-näytöllisistä puhelimista on puhuttu paljon viimeisen puolen vuoden aikana. Vivo on jo esitellyt sellaisen (Xplay 3S) ja Oppon uudesta Find 7:stäkin tällainen "ylitarkka" näyttö pitäisi löytyä. Huhuissa puhuttiin myös QHD-näytöllisestä Galaxy S5:stä, mutta puhelin tulee myyntiin vain 1080p-paneelilla.

Galaxy S5:n jälkeen katse on kääntynyt LG:n suuntaan ja arvuuttelu G3-älypuhelimen teknisistä ominaisuuksista on alkanut. Evleaksin julkaiseman User Agent Profile -ruutukaappauksen perusteella LG:n D850-tyyppiseen puhelimessa käytettäisiin 1440x2560 pikselin (QHD) näyttöä. LG:n D800-malli tunnetaan paremmin G2:na, D820 Nexus 5:nä ja D830 G Pro 2:na, joten D850:n oletetaan olevan G3.

LG esitteli 5,5-tuumaisen QHD-paneelin viime vuoden elokuussa, joten sellaisen käyttäminen G3:ssa vaikuttaa täysin mahdolliselta. Eri asia on sitten kuinka järkevää se on. Ensimmäistä älypuhelintaan kehittävä OnePlus sanoi hylänneen suunnitelmat QHD-näytöstä, koska tarkkuuden kasvattaminen Full HD:sta ei parantanut kuvanlaatua, mutta lisää energiankulutusta 35–60 prosentilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Moilane
Moilane

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tumppi7:

On se synkkää että puhelimissa rupeaa olemaan tarkempi näyttö kun pöytäkoneissa/kannettavissa.


Kyllähän tuo qHD alkaa olla jo tätä päivää kun muutamaan hunttiin on saanut jo useamman vuoden noita.

Vastaa
AkZuh
AkZuh

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Moilane:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tumppi7:

On se synkkää että puhelimissa rupeaa olemaan tarkempi näyttö kun pöytäkoneissa/kannettavissa.


Kyllähän tuo qHD alkaa olla jo tätä päivää kun muutamaan hunttiin on saanut jo useamman vuoden noita.

Ai qHD näyttöjä muutamaan sataseen? Kerro ihmeessä mistä, kun löytämäni pyörii tuolla ~500 hujakoilla. fHD tietty saanut jo useamman vuoden. Tietysti näiden pienien esim 5,5" kehitys ja valmistaminen on halvempiaa vrt 23" mutta jostain se on lähdettävä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.