Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomi jatkaa törkyhalpojen älypuhelinten parantamista

2
Matti Vähäkainu

Xiaomi jatkaa törkyhalpojen älypuhelinten parantamista
Kiinalaisvalmistaja Xiaomi on tunnettu erittäin edullisista älypuhelimista, jotka tarjoavat verraten hyvää rautaa. Nyt jatkoa on bongattu noin sadan euron Redmi-puhelimelle.

Engadget on löytänyt Sina Weibosta punaisista napeista tunnistettavan Redmi-puhelimen, joka jatkaa todennäköisesti samassa hintakategoriassa. Vielä julkistamaton puhelin sisältää tietysti parempaa tekniikkaa ja jopa uuden kahdeksanytimisen suorittimen, joka edeltäjän tavoin on MediaTekin valmistama.

Näyttö on 720p-resoluutioinen, kuten aiemmassakin mallissa, mutta kokoa on kasvatettu puhlettimaiseen 5,5 tuumaan. Tarjolla on myös 13 megapikselin kamera, gigatavu RAM-muistia ja Android 4.2.2 -käyttöjärjestelmä. Ei ollenkaan huono noin satasen luurille.

Uuden Redmin saapumisesta länsimaihin ei ole mitään tietoa, mutta Xiaomi on laajentanut kovasti Aasiassa. Kenties tänä vuonna sen älypuhelimia aletaan näkemään myös Euroopassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Fantasos
Fantasos

1

Käsittääkseni Xiaomi tekee puhelimensa Androidin AOSP paketin päälle (ts. ilman Googlen palveluja). Ymmärtääkseni myös Google lisensointijärjestelmä estää AOSP-toimijaa myymästä myös Google-Android puhelimia.

Kiinalaisvalmistajien maailmanvalloitus tulee olemaan mielenkiintoista seurattavaa. Emme liene tähän päivään mennessä nähneet länsimarkkinoilla merkittävissä määrin myytyjä AOSP luureja, pääasiallisena ongelmana Google Play kaupan puuttuminen.

Vastaa
Siggy
Siggy

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Fantasos:

Käsittääkseni Xiaomi tekee puhelimensa Androidin AOSP paketin päälle (ts. ilman Googlen palveluja). Ymmärtääkseni myös Google lisensointijärjestelmä estää AOSP-toimijaa myymästä myös Google-Android puhelimia.

Kiinalaisvalmistajien maailmanvalloitus tulee olemaan mielenkiintoista seurattavaa. Emme liene tähän päivään mennessä nähneet länsimarkkinoilla merkittävissä määrin myytyjä AOSP luureja, pääasiallisena ongelmana Google Play kaupan puuttuminen.

Juu, tämä on juuri suurin ongelma kiinalaisvalmistajien Android-luureissa. Toivoa kuitenkin sopii, että niitä nähtäisiin lännessäkin Google Playllä tai ilman. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.