Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HS: Nokian uusi toimitusjohtaja on käytännössä jo päätetty

Manu Pitkänen

HS: Nokian uusi toimitusjohtaja on käytännössä jo päätetty
Nokian uudeksi toimitusjohtajaksi on nousemassa intialaistaustainen Nokia Solutions and Networksin toimitusjohtaja Rajeev Suri, uutisoi Helsingin Sanomat. Lopullista päätöstä ei ole vielä tehty, mutta Surin nimityksestä tullaan tiedottamaan todennäköisesti lähiaikoina.

Surin nimitys kielii siitä, että tulevaisuudessa Nokia on enemmän verkkolaiteyhtiö kuin mitään muuta. Tämä on toisaalta enemmän kuin luontevaa, sillä tulevan konsernin liikevaihdosta leijonan osa tulee juuri matkapuhelinverkkoihin erikoistuneesta NSN:stä. Here- ja Advanced Technologies -yksiköiden osuus liikevaihdosta on kokonaisuuteen verrattuna melko pieni.

Syyskuun alussa Nokia ja Microsoft kertoivat kaupasta, jonka myötä Nokian matkapuhelinvalmistus siirtyisi Microsoftin omistukseen. Toimitusjohtaja Stephen Elop siirtyi samalla puhelinyksikön johtajaksi ja Timo Ihamuotilasta tehtiin väliaikainen toimitusjohtaja.Helsingin Sanomat mainitsee jutussaan tiedoista, joiden mukaan Nokia harkitsisi Here-karttojen myymistä. Yhtiön on sanottu myös harkinneen isoja yrityskauppoja tai fuusioita verkkolaitekentällä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja